Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013. Cipői

2013.02.05

 Bár a nyár még el sem kezdődött, most szeretnénk meglepni titeket pár gyönyörű cipővel a következő őszi-téli kollekcióból. A kifutó remekjei tökéletesen mutatják a legfrissebb trendeket: részletes, kidolgozott finom minták, könnyed vagy éppen erős színek, gigasarkak – magassarkú sarok nélkül, mindez a legnemesebb kivitelezésben!

 1 Alexander McQueen csodálatos lábbelije. Vadabb színei ellenére könnyed, nőies, és sikkes! A  pink / piros árnyalatainak játékával mintha valódi virágok borítanák a pántokat, a sarok nélküli extrém fazonról nem is beszélve!

1cipő   cipő 2

2 A Fendi egyszerű de sikkes! Fontos alkalmakkor talán a legkitűnőbb választás!  Vajszín vörössel – elég merész, de a Fendi még így is tökéletes lábbelit faragott belőle!

3Íme a Dior velúr szandálja a megunhatatlan barnába öltöztetve! De ez még nem elég! Bár csak egy apró masni a díszítés, talán ez teszi olyan “ártatlanná”, kislányossá!

3cipő   cipő4

4Miu Miu aki mindig bájos, most is az! Hogy hogyan lehet egy ilyen extrém sarkú, különleges cipőt bájossá varázsolni azt sajnos nem tudjuk, de talán nem is gond. A lényeg, hogy nekik mindig sikerül meglepnie a közönséget!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>